DOLCI ALBANESI

KEK ME ARRA DHE ME RRUSH TE THAT

Lascia un commento

 

Perbersit:

-3 kokrra vezë
-12 lugë gjelle sheqer
-12 lugë gjelle vaj luledielli
-12 lugë gjelle miell
-12 lugë qumësht pluhur
-Një lugë caji sodë ëmëbëlsirash
-Rrush të thatë dhe arra

PËRGATITJA
Rrahim vezët sëbashku me sheqerin, derisa sheqeri jetë shkrirë. Më pas shtojmë vajin. I përzjejmë sëbashku. Hedhim edhe miellin, qumësht pluhurin dhe sodën e bukës. E përzjejmë masën mirë, e më pas shtojmë rrushin e thatë edhe arrat.
Lyejmë tavën me pak gjalpë dhe kthejmë masën mbi tavë. E pjekim në 180 gradë.
Ju bëftë mirë

About these ads

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

Iscriviti

Ricevi al tuo indirizzo email tutti i nuovi post del sito.