DOLCI ALBANESI

Cokollate e ngrohte

Lascia un commento

Perberesit:
-1 luge plot kakao te hidhur pluhur
-2 luge plot sheqer kallamsheqeri
-1 luge te vogel miell
-250ml qumesht
-pak kanelle
-gjysme luge te vogel

gjalp

Pergatitja:
Vendosim ne nje tenxhere te vogel kakaon pluhur, sheqerin, miellin  dhe pak kanelle duke i perziere te gjithe perberesit bashke derisa te  homogjenizohen. Shtojme pak nga pak qumeshtin e ftohte dhe gjithmone  duke e perziere duhet te perftojme nje krem te trashe ngjyre kafe dhe pa  kokrriza. Ne kete moment hedhim edhe qumeshtin e mbetur dhe e vendosim  masen ne zjarr te avashem duke patur kujdes qe cokollaten ta perziejme  gjate gjithe kohes per shkak se mund te formohen kokrriza dhe te ngjise  ne anet e enes. E leme ne kete menyre rreth 10 minuta apo derisa te  arrije trashesine e deshiruar. E heqim nga zjarri, e hedhim ne nje  filxhan dhe e shijojme sipas deshires me pak pana siper

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...